Big O & The Blue Quarters @fredagsLIVE i Vejle Midtpunkt

Hvornår:
21. juli 2017 kl. 18:00 – 20:00 Europe/Berlin Tidszone
2017-07-21T18:00:00+02:00
2017-07-21T20:00:00+02:00
Hvor:
Vejle Midtpunkt
nørregade 57
Vejle 7100
Kontakt:
Bygningen - Vejle
Big O & The Blue Quarters @fredagsLIVE i Vejle Midtpunkt @ Vejle Midtpunkt | Vejle | Denmark

Deres unge alder til trods, spiller Big O & the Blue Quarters uhørt velsvingende og autentisk ”ol’ school jump blues”, som gør det umuligt at sidde stille! Bandet tager udgangspunkt i bluesen som den lød op gennem 40’erne og 50’erne. Ud over energiske bud på gamle klassikere af eks. T-Bone Walker, Sonny Boy Williamson, Muddy Waters, Elmore James, Little Walter m.fl. spiller de også selvkomponeret materiale indenfor genren.

Big O & The Blue Quarters har allerede spillet mange koncerter på spillesteder, festivaler og til private arrangementer i hele landet. Og specielt deres evne til at lade tingene udvikle sig spontant på scenen, har begejstret publikum hvor end de har optrådt.

Den fem ‘knejter’ har lært hinanden at kende gennem bluesmiljøet og jamsessions i Østjylland og er en sammensmeltning af tidligere konstellationer som The Blues Express, The Backdrafts og Oscars Blues Band. Venskabet på tværs af orkestrene voksede, og det viste sig hurtigt, at netop de fem havde en fælles lidenskab for samme bluesgenrer.

Derfor slog de pjalterne sammen og fokuserer nu 100% på deres fælles projekt Big O & The Blue Quarters, hvor der på kort tid er opstået et fælles udtryk med personlighed og intensitet på højeste plan!

Oscar Martin Eriksen – vokal/harpe
Frederik Tygesen – guitar/vokal
Søren Schack – guitar/vokal
Mathias Rindom – trommer/vokal
Jais Kurecko Eriksen – bas/vokal